Wings PR växer – Alice Hedin blir juniorkonsult

Det känns jättespännande att få möjlighet att växa och utvecklas på Wings. Jag har haft siktet inställt på att arbeta med kriskommunikation sedan jag påbörjade min utbildning men eftersom det är ett nischat område vågade jag inte hoppas på att få komma direkt in i gemet. Efter ett telefonsamtal med Hampus fick jag möjligheten att sätta mina nyvunna kunskaper på prov och jag fick snabbt in en fot in i arbetslivet. Jag har en fantastisk handledare i Hampus som har många års erfarenhet av just det område jag intresserar mig för, säger Alice Hedin.  

Wings PR är specialiserad på kriskommunikation, medieträningar, kommunikationsutbildningar, krisövningar och medierådgivning. Wings har även ett samarbete med den legendariska grävande journalisten Janne Josefsson och res- och krisproffset Lottie Knutson ,som föreläser på utbildningar för Wings uppdragsgivare.

Alice är en supertalang och det var tänkt att hon skulle jobba en kortare period, men jag insåg snabbt att hon kunde vara med och leverera kundvärde direkt så jag är glad att hon ville bli anställd och stanna på längre sikt, säger Hampus Knutsson, krisexpert och grundare av Wings PR.